250 persones se sumen a la paella socialista de l’1 de maig a Formentera

Ana Juan: «El passat 28 d’abril vam guanyar en totes les meses de Formentera” i “Ara ens falta treballar perquè el proper 26 de maig tots els formenterers i formentereres se sentin integrats amb les nostres polítiques”.

Amb quaranta anys d’història, la paella socialista de l’1 de maig ha congregat 250 persones, a la finca de Can Marroig, per commemorar l’execució dels “Màrtirs de Chicago”. Una jornada històrica per als socialistes, que celebra la vaga que es va dur a terme als Estats Units, on es reclamava una jornada laboral de vuit hores.

A la jornada han assistit els membres de la llista electoral que presentaran els socialistes a les eleccions municipals, acompanyats d’en Pere Joan Pons, cap de llista pel PSOE al Congrés dels Diputats.

En acabar la paella, Ana Juan, Rafa Ramírez i Pere Joan Pons, han dedicat unes paraules als assistents, amb l’objectiu d’encoratjar i mobilitzar l’electorat de cara als propers comicis.

Rafa Ramírez ha destacat que la llista “és un equip de valents i valentes, responsables, preparats i honestos, disposats a treballar per tots els formenterers amb les polítiques socialistes com a full de ruta”. A més a més, ha celebrat que “el 28 d’abril es va iniciar un canvi”, i que “ara falta la segona part, la que s’ha de produir a Formentera”. D’aquesta manera, ha defensat que Formentera s’ha de sumar per tal d’assegurar que arribin les polítiques socialistes a l’illa.

Per la seva banda, Ana Juan, s’ha mostrat optimista davant els resultats de les passades eleccions i ha afirmat, que “ens donen un impuls, però que “ara ens toca mobilitzar a l’electorat perquè dipositi la seva confiança amb nosaltres”.

Finalment, Pere Joan Pons ha posat de relleu “la importància que tindria per les Illes Balears el tàndem Pedro Sànchez-Francia Armengol”, i que “quedaria completada aquesta connexió amb la presidència d’Ana Juan al Consell de Formentera”. En aquesta línia, ha encoratjat als assistents dient que “no serviran de res els resultats de les nacionals, si no votem socialisme a les locals i autonòmiques”.