El PSOE continua elaborant el programa electoral​

Ana Juan: “Estem recollint les demandes i inquietuts dels formenterers per sol·lucionar els seus problemes, amb un programa electoral que no deixi ningún enrere”.

Després de la Conferència Política del PSIB, celebrada aquest cap de semana a Palma, els Socialistes de Formentera reprenen la seva ronda de contactes amb la societat per tal d’el·laborar “un programa electoral que vetlli pels interessos de Formentera”.

Fins avui, segons Ana Juan, “ens hem reunit amb agrupacions i organitzacions sectorials com la PIMEF, associacions esportives i col·lectiu d’artises”. En aquest sentit ha garantitzat que, “si governem, es duran a terme polítiques de veritable caire social”, i posa com a exemple al govern de Francia Armengol, “que ha acomplit les demandes històriques de Formentera, gràcies al recolzament dels Socialistes al pacte del diputat per Formentera”.

D’altra banda, ahir, es varen reunir amb el sector pesquer per escoltar le seves necessitats. En aquesta línea, la consellera socialista va afirmar que “volem potenciar el sector primari, una base fonamental per preservar la idiosincràsia de la nostra illa”. D’aquesta manera, es va postular en “defensa del producte local” i va dir que “tenim l’obliagació de donar-lo a conèixer, protegir-lo i promocionar-lo.

De la mateixa manera, Ana juan va comunicar que “aquest dimecres ens reunirem amb els vesins de la Savina” i “continuarem escoltant a tota la societat per tal de fer un projecte inclusiu”.

Finalment, la consellera no va desaprofitar l’ocasió per fer referència les pintades en favor de l’alliberació dels “polítics presos”, per a sostenir que “el PSOE sempre estarà a favor del diàleg dintre del marc constitucional i dels mecanismes que té la carta magna per tal de modifica-la”. Va dir que Espanya és un projecte que aúna “els pobles de l’Estat”, que “aquestes manifestacions no poden fer mal bé al patrimoni formenterer” i que “no ajuden a cohesionar la societat”.