El PSOE tanca una coalició d’esquerres

Rafa Ramírez: “Estam contents d’ampliar l’espectre d’esquerres al pacte del diputat”. “Encara no estan tancats els temps de representació al Parlament”.

L’agrupació socialista ha mostrat la seva satisfacció amb una coalició que aúna a tota l’esquerra de Formentera. En aquest sentit, Rafa Ramírez ha afirmat que “els tres partits es possaran a treballar pels interessos de l’illa i elaboraran un programa, que serveixi per desenvolupar les polítiques progressistes aprovades durant aquesta legislatura”. Unes polítiques, ha defensat en Rafa, que “ han dut a Formentera tants de beneficis durant quests quatre anys”.

D’aquesta manera, Ramírez ha afirmat que “el diputat o diputada electe assumirà el compromís de donar recolzament a la investidura de la candidata del PSIB-PSOE, al Govern de les Illes Balears”. “Cal destacar”, ha dit en Ramírez que, “al pacte signat el dia d’avui, no queda recollit cap repart de temps de representació del diputat o diputada en el Parlament”.

Segons el pacte, es crearà una comissió de seguiment formada per dos membres de cada partit, que es reunirà trimestralment de manera ordinària, per tal d’analitzar les tasques realitzades i estudiar i coordinar les feines futures a desenvolupar pel diputat o diputada electe.

En aquesta línia, Ramírez ha assegurat que “aquesta coalició és un exercici de responsabilitat de tots els partits polítics per tal d’assegurar un diputat d’esquerres a Formentera”, i ha donat el missatge de “normalitat entre les diferents forces polítiques”.

Finalment, ha explicat que “és molt important que tota l’esquerra romangui unida davant les noves amenaces de l’extrema dreta” i “aconseguir mobilitzar els electors”.