Els Socialistes de Formentera defensaran sempre la llibertat d’expressió​

Ana Juan: “Entenem que la sàtira de l’Home des Senallò s’emmarca dins del dret a la llibertat d’expressió” | “La setmana passada va telefonar al PSIB i ens ho vam prendre amb humor”.

Davant les intencions del PP Balear, que estudien emprendre accions legals contra Radio Illa i la seva secció satírica del l’Home des Senallò, els grup socialista de Formentera ha declarat avui, que el seu partit defensarà sempre les llibertats i drets democràtics que empara la Constitució espanyola.

En aquest sentit, considera que la gravació d’una telefonada en la que el personatge intenta vendre vots de suposats emigrants de la Pitiüsa menor a canvi de diners, “entra dins el legítim dret a la llibertat d’expressió, perquè contribueix al manteniment d’una opinió pública crítica i plural”.

En aquesta línia, Ana Juan ha manifestat que “aquesta secció sempre ha criticat i fet mofa de tots els partits polítics per igual”, i que “és una mostra d’una societat democràtica, sana i plural”.

Per finalitzar, la consellera ha defensat que “estam al costat dels responsables de la radio pública de Formentera, del seu coordinador i dels treballadors que fan possible aquest medi de comunicació”.