El PSOE vol una carrera professional horitzontal del personal del Consell Insular

Rafa Ramírez: “La carrera professional és un dret dels treballadors públics a progressar professionalment”.

El grup socialista de Formentera, vol que el Consell de Formentera “acordi implantar la carrera professional per als treballadors públics de la institució, mitjançant un procés de negociació amb els sindicats que tenen representació al Consell”.

En aquest sentit, Ramírez ha assegurat que, “aquesta mesura redundaria en la millora de l’administració, del servei al ciutadà i incrementaria la satisfacció laboral dels professionals”, un objectiu diu, “que s’aconsegueix amb la formació de les competències dels seus treballadors a través de la formació”.

Així mateix, ha afirmat que “en diferents àmbits i institucions de l’administració pública de Balears, s’ha incorporat o s’està negociant la carrera professional per als seus empleats”.

A més a més, ha recordat que “és un dret, sempre que es compleixin els requisits i les condicions que s’estableixen en les lleis de funció pública”, i que “és una carrera voluntària, incentivada i independent, que s’actualitza mitjançant revisions i avaluacions periòdiques”.

Per finalitzar, ha considerat que “aquesta norma deuria ser aprovada per tots els partits polítics, perquè és una iniciativa en positiu que beneficia a tothom”.