Tens una pregunta per Ana Juan?

La candidata a la presidència del Consell Insular de Formentera, Ana Juan, s’enfrontarà aquest dissabte 18 de maig a les preguntes que els traslladen els formenterers, en una adaptació del format televisiu «Tengo una pregunta para usted» que ja van utilitzar altres polítics.

El que et proposem és un acte lúdic – polític, on els nostres candidats donen la cara. Podràs conèixer el que té pensat el nostre equip per a Formentera, el nostre programa electoral, elaborat amb les més de 200 propostes fruit de les reunions amb la societat civil. A més, passarem una bona estona. Està obert a joves de totes les edats, fins a 95 anys. Seguint el format del programa televisiu, podràs preguntar als nostres candidats tot allò que vulguis, En acabar, gaudirem de música i una estona distesa.

La cita s’iniciarà a les 21.30 hores en el Pub Irish a Sant Ferran amb la recollida de les preguntes, el torn de respostes començarà mitja hora després. La durada serà d’aproximadament 45-50 minuts. Comptarem amb la presència d’Alicia Homs, candidata al Parlament Europeu del PSIB-PSOE Balear.

#SempreEndavant